Elektrický hriankovač, Profesionálny hriankovač - 4 komory

Neohodnotené
Dostupnosť Skladom v distribučnom centre
Kód: EM-1266-ME
€115,90 €96,58 bez DPH
Elektrický hriankovač, Profesionálny hriankovač - 4 komory
Neohodnotené
Česká firma
Česká firma
Vlastné sklady v Ostrave, platcovstvo DPH a reklamácie v ČR.
Pozáručný servis
Pozáručný servis
V rámci pozáručného servisu Vám dáme zľavu 20% na náhradné diely.
25 let zkušeností
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.

Hriankovač na opekanie až 4 toastov súčasne. Ak chcete opekať menší počet hrianok, stačí stlačiť spínač a ohrejú sa napríklad len dve komory. Tým sa zabráni zbytočnému ohrievaniu a šetrí sa energia. Komory sú určené na opekanie hrianok a iných potravín s maximálnou šírkou 1,5 cm. Možno tu opekať aj nakrájané bagety alebo hamburgerové žemle.

Stupeň zhnednutia vyprážaných potravín možno samostatne určiť pomocou funkcie časovača.Rovnomerné zhnednutie sa dosiahne približne za 1 ½ až 2 ½ minúty. Po uplynutí nastaveného času sa vykurovacie telesá vypnú a opečené jedlo zostane v komore a udržiava sa teplé až do vybratia. Vykurovacie teleso umožňuje optimálne zahriatie ohrievacích komôr.

Omrvinky, ktoré sa tvoria počas pečenia, padajú do praktickej vyberateľnej zásuvky, ktorú možno umývať v umývačke riadu. Vďaka hladkému povrchu a zaobleným okrajom sa dá rýchlo a jednoducho vyčistiť.

  • na stravovanie, hotelové a súkromné použitie
  • vhodné na raňajky, brunch alebo bufet
  • opekanie chleba, toastov alebo vaflí
  • súčasné opekanie 2 alebo 4 plátkov toastového chleba
  • prepínač pre samostatné pražiace komory
  • ručná vysúvacia páka
  • výkonné vykurovacie teleso
  • protišmykové gumové nožičky
  • jednoduché čistenie
  • odnímateľná zásuvka

Dodatočné parametre

Kategória: Toastery
Hmotnosť kg: 4,4
HonorKomor: 4
Casovac: 0 – 5 Min
Materiál: ušlechtilá ocel
Napätie: 230 V
Rozmery: 27 x 32 x 22 cm
Rozmery zásielky: 31 x 34 x 29 cm
Hmotnosť zásielky: 5,4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: