Vďaka dva 6 litrové koše môžete pripraviť dvakrát viac výrobkov naraz. Tento model je vhodný do každej profesionálnej kuchyne a môže byť umiestnený na pracovnej doske alebo na stole. Môžete rýchlo usmažiť až dvakrát viac 1kg porcií hranolčekov alebo iného chutného občerstvenia. Vďaka užívateľsky prívetivému termostatu môžete nastaviť teplotu pre každú fritézu zvlášť. To je ideálne, ak chcete v jednej fritéze pripravovať hranolky a v druhej občerstvenie, ktoré si vyžaduje inú teplotu. Teploty sa pohybujú od 0 °C až 200 °C. Fritéza má tiež svetelný indikátorktorý indikuje, kedy je olej zohriaty na správnu teplotu a pripravený na použitie.
Hoci je kvalitná fritéza prínosom v každom stravovacom zariadení, myslelo sa aj na bezpečnosť. Táto fritéza má dve odnímateľné vekaaby sa zabránilo rozstrekovaniu oleja. Všetky rukoväte sú odolné voči teplu a spotrebič je vybavený ochrana proti preťaženiu. Aby sa zabránilo posúvaniu fritézy počas používania, zostáva stabilný vďaka gumovým nožičkám. Olej tiež zostáva dlhšie čerstvý vďaka zabudovaná chladiaca zóna. Vykurovacie teleso je umiestnené tesne nad dnom fritézy, takže olej medzi telesom a dnom zostáva mierne chladnejší. To má tú výhodu, že sa omrvinky pripália menej rýchlo a olej vydrží dlhšie;Táto profesionálna fritéza sa tiež ľahko čistí vďaka telu z nehrdzavejúcej ocele, fritovacím košom, vekám a mriežkam. Zaoblené rohy zabezpečujú, že sa v nich nezachytávajú nečistoty.
- Komerčná fritéza s dvojitou nádržou
- Veľmi pekná povrchová úprava
- Kompletne vyrobené z nehrdzavejúcej ocele
- Objem nádrže: 2 x 6,0 l
- So studenou zónou
- Nastaviteľné termostaty: 0 °C až 200 °C
- Chránené vykurovacie prvky
- Ochrana proti preťaženiu
- Odnímateľné viečka
- Odnímateľné nádrže
- Stojí na štyroch gumových nožičkách
- Jednoduché čistenie
- Čistá hmotnosť: 9,5 kg
- Rozmery koša: Šírka 20 x hĺbka 22 x výška 11 cm
- Rozmery stroja: Š57 x D44 x V31,5 cm
- Minimálny objem oleja: 2 x 5 l
- Maximálny objem oleja: 2 x 6,5 l
- Kapacita hranolčekov: 2 x 1,2 kg
- Výkon: 230V / 50Hz / 1 fáza 2500W
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.