Kuchynský krájač na mäso a zeleninu 12 litrov

Neohodnotené
Dostupnosť Skladom v distribučnom centre
Kód: EM-1276-ME
€608,57 €507,14 bez DPH
Kuchynský krájač na mäso a zeleninu 12 litrov
Neohodnotené
Česká firma
Česká firma
Vlastné sklady v Ostrave, platcovstvo DPH a reklamácie v ČR.
Pozáručný servis
Pozáručný servis
V rámci pozáručného servisu Vám dáme zľavu 20% na náhradné diely.
25 let zkušeností
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.

Kuchynský robot kutr umožňuje spracovať mäso, zeleninu a ovocie, pripraviť cesto, paštéty, majonézu, pyré, nátierky a strúhanku. Zvládne aj sekanie korenia a byliniek, ako aj drvenie orechov a mandlí.

Kutr je vlastne stará známa klasika kuchyňa robotale navrhovanépre profesionálne operácie.Krájač a sekáč, šľahač a hnetač, podľa toho, o aký špeciálny typ ide. ,

Kuchynský nôž je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele,pre svoj silný výkon a veľký objem hrnca - 12 l je vhodný pre profesionálne gastro prevádzky. Robustná konštrukcia noža s protišmykovými gumovými nožičkami zaisťuje stabilitu pri sekaní, drvení a šľahaní.

O zabezpečeniepri používaní kuchynského krájača, závesné  upínacie mechanizmy a bezpečnostné prvky, ako je napríklad zámok veka, ktorý nespustí spotrebič, ak veko nie je pevne zaistené.

Robotický kuchynský krájač pracuje rýchlosťou od 1100 do 2800/min. Plynulá regulácia umožňuje nastaviť požadovaný výkon podľa vykonávanej práce.

Bezpečnostné priehľadné kryty a veko zabraňujú rozstrekovaniu a odlietavaniu dielikov do okolia. Ochranný kryt tiež tlmí zvuk prístroja pri prevádzke.Veko má 4,5 cm veľký manipulačný otvor so zátkou.

Hrniec je odnímateľný s bočnými držadlami a má priemer 30 cm.

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Mlynčeky na mäso
Hmotnosť kg: 21,5
RPM: 1100 – 2800/min
Výkon kW: 950 W
PrepavniDimensions: 58 x 38 x 53
Prepravná hmotnosť: 24 kg
Materiál: ušlechtilá ocelá ocel
RozmeryDSV: 50 x 33 x 49 cm
Priemer misky: 30 cm, vrchní otvor ve víku 4,5 cm
Objem: 12 l

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: