Nerezový hrniec na guláš s pokrievkou nízky 11,2 l , SN16362
Česká firma
Vlastné sklady v Ostrave, platcovstvo DPH a reklamácie v ČR.
Pozáručný servis
V rámci pozáručného servisu Vám dáme zľavu 20% na náhradné diely.
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
Nerezový hrniec na guláš s pokrievkou 11,2 l | STALGAST, 016362 - Popis produktu
Nízky hrniec na dusenie s pokrievkou je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. Objem tohto hrnca je 11,2 litra, priemer 36 centimetrov a výška 11 centimetrov. Index 016362 je z radu profesionálnych valcových hrncov. Sú ideálne na použitie v profesionálnych kuchyniach, jedálňach, reštauráciách, ako aj na domáce varenie. Hrniec Stalgast s objemom 11,2 l je vďaka špeciálnemu dnu hrnca vhodný na použitie na plynových, elektrických a indukčných sporákoch. Dno je sendvičového typu, zložené z troch vrstiev s použitím nehrdzavejúcej ocele a hliníka. Vďaka tomuto systému dno umožňuje vynikajúce rozloženie tepla, ktoré je dôležité počas varenia. Hrniec má tiež zosilnené a viacbodovo zvárané rukoväte, vďaka čomu sú odolné voči zahrievaniu, preto je možné s týmto hrncom dosiahnuť profesionálne varenie. Je vhodný na dusenie mäsa a zeleniny, prípravu džemov a dipov, predsmaženie cibule a cesnaku a dusenie mäsa na guláš. Pri používaní hrnca na guláš Low 016362 je potrebné pamätať na to, že hrniec by sa nikdy nemal stavať na zapálený alebo rozohriaty horák bez obsahu. Okrem toho výrobca varuje pred pridávaním kuchynskej soli do studenej vody alebo obsahu hrnca, alebo sypaním soli do prázdneho a zohriateho hrnca, môže dôjsť k nenávratnému poškodeniu nehrdzavejúcej ocele, a tým k zničeniu hrnca. Pri manipulácii s hrncom je potrebné používať obe rukoväte súčasne, aby bola manipulácia s naplneným hrncom bezpečná. Hrniec je možné umývať v profesionálnych gastronomických umývačkách riadu alebo ručne pomocou bežne dostupných čistiacich prostriedkov na nerezovú oceľ.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár