Česká firma
Vlastné sklady v Ostrave, platcovstvo DPH a reklamácie v ČR.
Pozáručný servis
V rámci pozáručného servisu Vám dáme zľavu 20% na náhradné diely.
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
Pred ošklbaním peria hydinu zohrejte v parnom hrnci.
Pred šklbaním peria hydiny, ako sú kurčatá, kačice alebo husi, sa odporúča najprv ich ošklbať v pare. naparovač hydiny WIE-CS-120 je skvelý nástroj, ktorý vám umožní vykonať tento krok prípravy efektívne a rýchlo. Profesionálny naparovač hydiny od spoločnosti Wiesenfield je nenahraditeľným nástrojom v poľnohospodárstve, na bitúnkoch, ak chcete odstrániť perie z kurčiat alebo inej hydiny na ďalšie spracovanie.
Účinný naparovač hydiny Wiesenfield
Tento naparovač hydiny má objem 120 litrov a je dimenzovaný na 7 - 8 kurčiat v jednom pracovnom kroku. Výkonné 3 000 W výhrevné teleso dosiahne požadovanú teplotu veľmi rýchlo, 60 - 65 °C pre kurčatá. Pri príprave na šklbanie sa hydina musí najprv variť len 70 - 90 sekúnd, a preto je hydinový varič tiež veľmi účinný. Kôš z nehrdzavejúcej ocele uľahčuje vkladanie a vyberanie hydiny.
Teplota je nastaviteľná podľa veľkosti každého vtáka; k dispozícii je veľký otočný gombík a maximálna nastaviteľná teplota v nádrži na vodu je približne 85 °C, pričom väčšine vtákov postačuje teplota medzi 60 - 70 °C. Nastavenú teplotu spoľahlivo udržiava termostat, takže zariadenie možno optimálne používať pre každý druh hydiny. K jednoduchému používaniu zariadenia prispieva aj spínač, ktorým možno kotol zapnúť a vypnúť.
Plášť je vyrobený z ľahko čistiteľnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá je určená na spracovanie potravín aj pri vysokých teplotách a ktorá sa vďaka svojej odolnosti osvedčila aj pri častom varení hydiny. Vykurovacie teleso je vybavené krytom, ktorý uľahčuje čistenie vnútorného priestoru, ako aj integrovaným vypúšťacím kohútom. Protišmykové gumové nožičky zaručujú bezpečné umiestnenie zariadenia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár