Plynový, parný kotol 11x GN2/1, dotykové ovládanie, 790x1280x1100 mm , SN9100056
Česká firma
Vlastné sklady v Ostrave, platcovstvo DPH a reklamácie v ČR.
Pozáručný servis
V rámci pozáručného servisu Vám dáme zľavu 20% na náhradné diely.
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
Plynový, parný kotol 11x GN2/1, dotykové ovládanie, 790x1280x1100 mm | STALGAST, SmartCook - Popis produktu
5 alebo 7-palcový dotykový ovládací panel Obrátenie ventilátora Alarm konca cyklu Spínač dverí Bezpečnostný termostat Vnútorné osvetlenie LED Pripojenie vody 3/4" Dvojité bezpečnostné sklo Clima Control - regulácia vlhkosti v % Desaťstupňová regulácia otáčok ventilátora. Regulácia pary - programovateľný komín 3 režimy varenia: varenie, pečenie a varenie v pare. Jadrová sonda, vákuová sonda (voliteľná) a viacbodová sonda (voliteľná) Kontrola času varenia, jadrové sondy alebo Delta T 120 programov so 6 úrovňami varenia. AllOnTime a MultiCook Regenerácia / udržiavanie teploty potravín Používateľsky konfigurovateľná kuchárska kniha s fotografiami Vlastnosti a vybavenie: RUČNÉ VARENIE Umožňuje jednoducho nastaviť režimy varenia pre akýkoľvek pokrm bez toho, aby ste museli vytvárať recept. To zjednodušuje prípravu jedla. OVLÁDANIE PARY Táto technológia umožňuje presné nastavenie úrovne vlhkosti v komore rúry od 0 do 100 % s presnou reguláciou v krokoch po 5 %. OVLÁDANIE VENTILÁTORA 10 úrovní regulácie spätného chodu ventilátora vám umožní pripraviť aj tie najchúlostivejšie pokrmy. Obrátenie smeru ventilátora zabezpečuje rovnomerné rozloženie teploty v celom varnom priestore, a to aj pri plnom zaťažení. CLIMA CONTROL Regulácia komína umožňuje rýchle zníženie vlhkosti vo vnútri varnej komory. Okrem toho sa komín môže automaticky otvoriť pred koncom prevádzky rúry, aby sa dosiahol požadovaný stupeň prepečenia. DELTAT Pokročilý režim pomocou sondy pripojenej k rúre. Je založený na udržiavaní konštantného teplotného rozdielu medzi vnútrom výrobku a komorou rúry. Pomalé pečenie znižuje úbytok hmotnosti výrobku a zabezpečuje ideálny kulinársky výsledok. VIACBODOVÁ SONDA Umožňuje použitie prídavnej sondy na meranie teploty v troch rôznych bodoch (k dispozícii ako voliteľné príslušenstvo). VACUUM PROBE Poskytuje najvyššiu presnosť merania teploty vo vnútri potravín počas vákuového varenia SOUS-VIDE. Tenká sonda s priemerom 1,5 mm je vhodná na použitie s vákuovými vreckami (dostupné ako voliteľné príslušenstvo). 120 PROGRAMOV 6 KROKOV Rúra umožňuje pracovať so 120 programami až v 6 krokoch. ZAZNAMENÁVANIE ÚDAJOV HACCP Pec zaznamenáva históriu prevádzkových režimov a parametrov v systéme HACCP (analýza rizík a kritických kontrolných bodov). Správu možno jednoducho uložiť na pamäťové zariadenie USB. REGENERÁCIA/ÚDRŽBA TEPLOTY Regenerácia umožňuje ohrievať predtým pripravené jedlo pri zachovaní jeho chuti a estetických hodnôt. Udržiavanie teploty umožňuje podávanie jedla s oneskorením. KYNUTI Funkcia často používaná najmä v pekárenskom a cukrárenskom priemysle na kontrolu kysnutia cesta. Konštantná teplota počas kysnutia cesta zaisťuje vždy skvelé pečivo. PLÁNOVANIE Odloženie spustenia rúry šetrí čas. Naplánovaním prevádzkových hodín spotrebiča môžete na zvolenú hodinu pripraviť jedlo s dlhým časom pečenia. RÝCHLE CHLADENIE Automaticky ochladí komoru na požadovanú teplotu, aby ste mohli rýchlejšie začať pripravovať ďalší pokrm. MULTIWASH V závislosti od úrovne znečistenia v komore sú k dispozícii 3 automatické umývacie programy. Dĺžka každého pracieho cyklu je: 51', 81', 111'. Pre rúry, ktoré nie sú vybavené automatickým umývacím systémom, je možné dokúpiť sprchu. ALLONTIME Režim, ktorý uľahčuje podávanie viacerých jedál naraz. Program AllOnTime vám jasne signalizuje, kedy máte vložiť ďalšie produkty, aby boli všetky pripravené v rovnakom čase. MULTICOOK Kombinovaný parný hrniec umožňuje pripravovať niekoľko produktov naraz bez toho, aby sa narušili ich chute a vône. Spotrebič je možné vkladať a vykladať v nepretržitom režime. Prístroj informuje používateľa, keď je konkrétny výrobok pripravený. MULTIPREHEAT 3 režimy predohrevu rúry: mäkký (+10 °C), stredný (+20 °C), tvrdý (+30 °C). V závislosti od úrovne zaťaženia komory sa môže komora predhrievať na vyššiu teplotu. SOUS-VIDE Proces pomalého varenia výrobku vo vákuovej atmosfére. Vďaka tejto technológii si potraviny zachovávajú svoje výživové hodnoty, chuť a vôňu. Vďaka dodatočne dodávanej sonde sous-vide rúra udržiava optimálnu teplotu pripravovaného výrobku.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár