Ručný lis na ovocie - drevený kôš - 18 l - 2 lisovacie utierky
Česká firma
Vlastné sklady v Ostrave, platcovstvo DPH a reklamácie v ČR.
Pozáručný servis
V rámci pozáručného servisu Vám dáme zľavu 20% na náhradné diely.
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
Ručný lis na ovocie na výrobu vlastných ovocných štiav, jablčného vína a vínaLis na ovocie RCWP-18LWB.1 z radu gastronomických zariadení RC je ideálny na odšťavovanie veľkého množstva ovocia bez veľkej námahy. Lis na ovocie sa ovláda ručne a je vhodný na lisovanie jabĺk, hrozna a bobuľového ovocia, ako aj iného ovocia. Hoci má tento model malé rozmery, jeho kôš má veľkú kapacitu, takže sa dá použiť tak v profesionálnej oblasti, ako aj na výrobu džúsov a vína v súkromných domácnostiach.tradičný lis na ovocie s potrebným príslušenstvomTradičná konštrukcia lisu na ovocie z dreva a železa je mimoriadne robustná. Vďaka centrálnej konštrukcii skrutky možno s malou námahou dosiahnuť veľmi vysoký tlak, ktorý z ovocia vylisuje všetku šťavu. Tento lis má 18-litrový kôš, ktorý možno naplniť veľkým množstvom ovocia a odšťaviť všetko naraz. Tvarované dno má výlevku, ktorá zaisťuje, že získaná šťava odteká priamo do zbernej nádoby (nie je súčasťou dodávky) bez strát. montáž a používanie tohto lisu na ovocie a víno zodpovedá tradičnému spôsobu lisovania ovocia a oboje je veľmi jednoduché. Najprv vložte jednu z dvoch lisovacích utierok dovnútra a potom ju naplňte ovocím približne 3 cm pod okraj. Potom umiestnite dva drevené lisovacie polkruhy okolo závitovej tyče a na vrch umiestnite drevené bloky. Potom musíte ručne zvýšiť tlak pomocou páky a z ovocia sa vytlačí šťava. Stabilnú trojnožku možno vďaka otvorom priskrutkovať k pevnému podkladu pre ešte väčšiu stabilitu, potom možno páku silno a účinne zatiahnuť, aby sa vytlačilo maximálne množstvo šťavy. Keďže tento lis na ovocie je ručný, môžete ho používať vonku a tiež na všetkých miestach, kde nie je k dispozícii elektrická energia alebo je ťažké sa k nej dostať.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár