Salamander - 2 500 W - 50 - 300 °C

Neohodnotené
Dostupnosť Skladom v distribučnom centre
Kód: EM-10011986-ME
€170,72 €142,27 bez DPH
Salamander - 2 500 W - 50 - 300 °C
Neohodnotené
Česká firma
Česká firma
Vlastné sklady v Ostrave, platcovstvo DPH a reklamácie v ČR.
Pozáručný servis
Pozáručný servis
V rámci pozáručného servisu Vám dáme zľavu 20% na náhradné diely.
25 let zkušeností
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.

Gril Salamander s výkonom 2 500 W obohatí každú kuchyňu

Nezaobíde sa bez neho žiadny šéfkuchár ani ambiciózny hobby kuchár - elektrický salamandrový gril RCPES-280 z radu gastronomického príslušenstva 10057. Pretože tento všestranný kuchynský pomocník je obohatením v gastronómii a hotelierstve, ale aj v domácich kuchyniach.

Univerzálny pekáč salamandra na pečenie, gratinovanie, karamelizovanie a udržiavanie teploty potravín

Ohrievacie teleso s výkonom 2 500 W dosiahne požadovanú teplotu veľmi rýchlo, takže vaši hostia nebudú musieť dlho čakať na horúce občerstvenie pripravené v salamandri. Pomocou otočného prepínača môžete nastaviť teplotu v rozmedzí 50 - 300 °C. Po dosiahnutí teploty ju termostat udržiava počas grilovania na presne nastavenej hodnote. Vďaka integrovanému časovaču so zvukovým signálom bude vaše jedlo vždy pripravené v správnom čase v nastavenom rozsahu 0 - 30 min.
V závislosti od typu grilovaného pokrmu možno grilovací rošt vložiť do gastro salamandra v troch zásuvkách s rozstupom 2 cm. Vďaka tomu môžete používať vysoké aj ploché formy na pečenie a dosiahnuť optimálne výsledky prepečenia.
Kuchynské vybavenie Salamander je vyrobené z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele, a preto sa vyznačuje dlhou životnosťou a jednoduchým čistením. Chrómovaný grilovací rošt s rozmermi 35 x 43 cm sa rovnako ľahko udržiava. Pre ešte väčšiu čistotu možno záchytnú nádobu použiť na jednoduché odstránenie omrviniek a iných zvyškov z grilu.

Dodatočné parametre

Kategória: Salamandre
Hmotnosť: 13 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: