Stôl z nehrdzavejúcej ocele - 60 x 60 cm - nosnosť 150 kg
Česká firma
Vlastné sklady v Ostrave, platcovstvo DPH a reklamácie v ČR.
Pozáručný servis
V rámci pozáručného servisu Vám dáme zľavu 20% na náhradné diely.
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
Robustný a odolný - stôl z nehrdzavejúcej ocele zaujme svojou vynikajúcou kvalitou
Načo je najmodernejšia technológia, ak nie je dostatok miesta na čistú prípravu jedla a na odkladanie kuchynských spotrebičov. Nerezový nábytok je základom hygienickej kuchyne a čistej výroby všetkých druhov potravín. Nerezové stoly z kategórie gastronomického vybavenia spoločnosti Royal Catering patria do každej profesionálne vybavenej kuchyne. Nerezový stôl RCAT-60/60-NW bol špeciálne navrhnutý tak, aby spĺňal vysoké nároky gastronómie - okrem stolovej dosky je k dispozícii aj spodná odkladacia polica.
Univerzálne použitie - pracovný stôl z nehrdzavejúcej ocele na čistú a hygienickú prípravu jedál, ktorý obstojí vo veľkých kuchyniach, jedálňach, pekárňach, školách a nemocniciach
Pracovná plocha z nehrdzavejúcej ocele má rozmery 60 x 60 cm a poskytuje dostatok priestoru na každodennú prácu v kuchyni. Dostatok priestoru je nevyhnutnosťou pri používaní potravín, prísad, nástrojov, spotrebičov alebo pri príprave jedál. Spodná polička ponúka úložný priestor, ktorý umožňuje dobre štruktúrovanú a prehľadnú prácu.
Vďaka 2 cm výškovo nastaviteľným nohám bude pracovný stôl z nehrdzavejúcej ocele stabilne stáť aj na nerovnej podlahe. Pevné zaoblené nohy stola mu dodávajú stabilitu a zvyšujú jeho maximálnu nosnosť. Tá je 150 kg. Pod hornou časťou stola sa nachádza výstuha, ktorá je vodotesná.
Na rozdiel od mnohých konkurenčných výrobkov je predná hrana stola zaoblená. Vysokokvalitná leštená nehrdzavejúca oceľ sa vyznačuje vysokou odolnosťou, dlhou životnosťou a odolnosťou voči korózii a mechanickému poškodeniu (napr. poškriabaniu). Tento materiál sa dá ľahko a dôkladne čistiť, a tak poskytuje ideálne podmienky na hygienickú manipuláciu s potravinami.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár