Česká firma
Vlastné sklady v Ostrave, platcovstvo DPH a reklamácie v ČR.
Pozáručný servis
V rámci pozáručného servisu Vám dáme zľavu 20% na náhradné diely.
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
Chráňte svoje potraviny a predĺžte ich trvanlivosť pomocou RCVG-32E. Vzduchotesne uskladnené mäso, zelenina, bylinky a tiež omáčky si dlho zachovajú svoju čerstvosť. Zároveň sú základom, s ktorým môžete dlhodobo pripravovať chutné jedlá v reštauráciách, hoteloch alebo na cateringových podujatiach. Vákuové skladovanie potravín alebo iných produktov, ako je kozmetika alebo elektronické súčiastky, šetrí miesto a chráni ich pred prachom a nečistotami. vákuovačka RCVG-32E od spoločnosti RC vysaje všetok vzduch z plastového vrecka, v ktorom boli predtým uložené potraviny alebo iný tovar. Uzamykací mechanizmus zabezpečuje, aby sa vrecko nepoškodilo a neunikol z neho vzduch. Veľkosť baliacej fólie je možné zvoliť individuálne až do šírky 32 cm. Ak sa dosiahne vákuum, otvor vrecka sa bezpečne uzavrie pomocou 3 mm širokého zvareného spoja. Trvanlivosť potravín sa predĺži tým, že sa zabráni oxidácii, počas ktorej sa inak tvoria plesne a baktérie. Potraviny zostanú dlhšie čerstvé a môžu sa skladovať zmrazené niekoľko mesiacov. kryt vákuového zariadenia je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a ABS plastu a zariadenie spĺňa najvyššie hygienické normy. V prístroji sa nachádza praktická priehradka na rolky, do ktorej môžete ukladať rolky fólie, ktoré možno rozrezať na rôzne veľkosti vreciek na vákuovanie. Vákuovačka má jednoduché ovládanie pomocou digitálneho dotykového panela LED, ktorý umožňuje presné a opakovateľné výsledky. vákuovačka ponúka celý rad funkcií, pomocou ktorých môžete bezpečne zabaliť svoj tovar. Vďaka funkcii Vacuum sa vákuovanie a zatavenie výrobku uskutoční v jednej pracovnej operácii. V prípade potreby možno proces vákuovania zastaviť opätovným stlačením tlačidla. Funkcia Speed (Rýchlosť) ponúka možnosť voľby medzi nízkou a vysokou rýchlosťou vákuovania. Funkcia Canister ponúka možnosť vákuovať cez hadicu pripojenú ku kanistru. funkcia Food umožňuje prispôsobiť proces vákuovania suchým alebo mokrým potravinám. Predvolené nastavenia rýchlosti vákuovania a teploty zvárania zodpovedajú príslušným podmienkam potravín. Pulzná funkcia umožňuje manuálne nastavenie procesu vákuovania, počas ktorého možno individuálne regulovať tlak a dĺžku vákuovania. To je výhodné najmä pri potravinách a predmetoch, ktoré sú citlivé na tlak. Okrem toho je možné vykonať iba funkciu Seal (utesnenie), počas ktorej sa fólia obalu iba zvára. vzduchom balené potraviny sa môžu skladovať a zmrazovať, ale sú vhodné aj na šetrné varenie sous-vide. Počas tohto procesu sa vzduchom balené potraviny varia až sedem hodín pri miernej teplote 55 až 60 °C. Pri tomto rovnomernom spôsobe varenia si potraviny zachovávajú živiny a rozvíjajú svoju plnú chuť.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár